Impactul tehnologiei in learning and development – Brain Candy

Hr Hub – o comunitate de oameni frumoși si preocupați de dezvoltarea continuă in domeniul resurselor umane pe care am descoperit-o acum 1 an si care iese in evidenta in piață prin calitatea speakerilor, discutiile concrete despre subiecte de interes in Hr.

Cea mai recenta experienta a fost legata de modul in care instrumentele tehnologice influențează zona de invatare si dezvoltare, motivația oamenilor si performanta lor.

Cu un speaker pe măsură, Francine Rosca de la Hp – am descoperit împreună beneficiile lui „Brain Candy” – o platforma interna extrem de complexă care aduce in mod automat surse de informatii relevante pentru fiecare comunitate de business (a se intelege departament) din interiorul companiei. Noutatea insa a aplicației este data de autonomia angajaților de a încărca in platforma articole de interes profesional si nu numai, videoclipuri sau orice i-ar putea ajuta pe ei sau pe ceilalți sa își dezvolte abilitățile.

Preluând diverse aspecte de la Facebook,Twitter, platforma oferă o interacțiune facila pentru toți angajații, împărtășirea de cunoștințe, crearea de grupuri interdepartamentale pentru a veni cu soluții noi la probleme dar si sharingul informațiilor de calitate.

Beneficiile majore sunt după cum urmeaza:

  • Îmbunătățirea cunostintelor, dezvoltarea unor competente in aria de activitate dar si în alte domenii conexe
  • Corelarea procesului de învățare cu sistemul de management al performantei
  • Sporirea gradului de autonomie – angajații aleg cum si in ce sa își investească timpul, resursele

Intr-o lume in care viteza si tehnologia sunt cuvintele cheie avem nevoie sa asiguram angajaților noștri posibilitatea de a învăța cat mai repede cu cat mai puțin timp pierdut pe drum dar in același timp cat mai selectiv astfel încât sa fie in pas cu tendințele in domeniul sau si sa anticipeze cat mai bine evoluția pe termen lung.

Deci merită sa investiți in tehnologie?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s