Relația mea cu Frumusețea poarta amprenta FARMEC

Citești in: 3 minute

Unele lucruri se schimbă odată cu trecerea timpului, altele niciodată indiferent de circumstanțe.

Spre exemplu, Bucureștiul era supranumit în 1900 „Micul Paris” și „strălucea” prin eleganță, clădiri impunătoare cu stiluri arhitecturale deosebite, spatii verzi frumos aranjate, preocupări culturale si avans tehnologic. Eram pe locul 3 în lume după New York și Paris, care aveau tramvai tras de cai si ulterior, in top 5 în Europa cu tramvai electric.

photoeditor-20181116223720900122719.jpg
București 1900, colaj, sursa: Wikipedia

Dacă ne uităm la Bucureștiul de acum, ne încearcă nostalgia după perioada de atunci căci strălucirea acestuia a apus si poluarea, traficul infernal, disonantele arhitecturale sunt cele care îl reprezintă de multe ori.

Bucuresti 2018, Pixabay

Totuși, ceva mai păstrăm din perioada aceea si anume preocuparea femeii pentru frumusețe. Așa cum spunea si Mihail Drumes:

„Fumusetea este ceea ce a ramas „permanent” din toate framantarile istorice ale simtirii”.

Frumusetea, ideal etern, 1900 (Pixabay) si 2018 ( Facebook Farmec)

Ea vine din interior si o manifestăm în exterior prin aspectul fizic ingrijit, vestimentație curata si eleganta, modul în care mergem si modul in care ne comportăm.

Dintre toate, aspectul fizic este cel mai greu de ținut sub control, căci intervine problema ADN-ului, dacă avem gene bune de la părinți astfel încât să părem tinere si cu trecerea anilor, factorul stres si mediul înconjurător care își pun amprenta din plin.

Drept urmare, multiplicam eforturile pentru a arata mai bine. Astfel, mâncăm cât mai sănătos, facem sport cel puțin odată la două zile, ne hidratăm corespunzător, ne odihnim 8 ore, dar parcă lipsește ceva. Da, din ecuația frumuseții lipsesc „cosmeticele”. Yves Laurent avea o vorba simpatica:

Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai uşor de cumpărat.

Cumpărăm tinerețe, strălucire în sticluțe și cutiuțe mici. De la bunica mea, o femeie cochetă si harnică, am deprins prima dată preocuparea pentru frumusețe. Ea își făcea săptămânal „pelaj” (gomajul de acum), își dădea zilnic cu Lapte Doina – „să aibă fața curată, ca altfel nu o pupă Moșu” si la câteva zile se dădea cu „miere, ou si lapte Doina” pentru „olecuta de luciu” (strălucire).

Datorită ei, am descoperit universul FARMEC si am crescut împreună, fiind martora la toate inovațiile lor in piața de cosmetice românești.

Printre acestea se numără si modernizarea Aslavital Mineralactiv, prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului. În combinație cu cele doua ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, recunoscut pentru puterea de revitalizare celulara si complexul Ferulan bogat în acid ferulic, cu rol antioxidant, tenul este detoxifiat, protejat de efectele poluării si plin de vitalitate.

#caleasprefrumusete @Farmec.Romania

Pentru tenul meu sensibil, diagnosticat cu o ușoară cuperoză, contează enorm că prin intermediul FARMEC am parte de produse naturale, hipoalergenice, fără coloranți și fără parabeni.

Căci ce poate fi mai natural decât ARGILA, roca minune, extrasă din seva Pământului, din inima curată a munților pentru a contrabalansa efectele unei vieți super agitate, „îmbâcsite” cu praf, murdărie si uneori ignoranță (față de natură) ?

Sursa: site Farmec

Pe de o parte argila este „medicamentul meu”, fac cure pentru detoxifierea colonului, întărirea sistemului imunitar si echilibrarea radioactiva a organismului. Pe de altă parte, este „arma mea secretă”, pentru ca se ocupa de  hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală.

De aceea, si ritualul meu de îngrijire urmeaza legile simple si puternice ale NATURII:

IMG_20181118_105532.jpg

Natura știe calea  spre frumusețe, ea îmbracă mantia albă și se purifica, se eliberează de toate energiile negative. Aceleași efect de curățare, detoxifiere, puritate îl are si emulsia demachianta detox asupra tenului meu, datorita combinatiei Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR. Un ten curat are intotdeauna farmec !

149-aslavital-mineralactiv-emulsie-demachianta-detox-150ml-2
Poza site Farmec

Toamna este anotimpul recoltelor, bogăției, al culorilor, al concertelor lui Bachus. Intocmai cum toamna ne rasplateste pentru munca depusa, tenul devine mai catifelat si plin de vitalitate dacă îl îngrijim cu regularitate.

PhotoEditor-20181119225347
Sursa: arhiva personala

De aceea săptămânal aplic pudra de argilă pentru tratamente cosmetice Aslavital MineralActiv in combinatie cu tarâțe si vitamina E. Micul pliculeț cu argilă acționează ca un remineralizant puternic asupra organismului, datorită celor peste 20 de minerale naturale incluse: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan.

Vara este anotimpul „flower power” cum îmi place mie sa-l numesc. Concediu cu valurile mării pe fundal si porția mare de soare, deseori arzator.

PhotoEditor-20181119225222.jpg
Sursa: arhiva personala

Tenul meu sensibil are nevoie de protectie UV, de aceea din geanta mea nu lipsesc crema hidratanta antipoluare SPF10 si crema de noapte pentru netezire riduri fine. Argila, complexul de uleiuri si vitamine, extractul marin CobioDefender EMR actioneaza sinergic pentru prevenirea îmbătrânirii cutanate si oferă suplețe pielii mele sensibile.

Primăvara infloresc toti pomii, fluturii si albinele roiesc pe cerul senin, totul prinde viata, culoare si energie. De asemenea si traficul ! Asa cum natura infloreste, si tenul meu se regenereaza, devine mai catifelat si este protejat de poluarea urbana datorita fiolelor de regenerare celulara Aslavital Mineralactiv.

PhotoEditor-20181118162006.jpg

Natura are farmec indiferent de anotimp si este izvor de sănătate, echilibru si frumusete. Avand langa mine produsele FARMEC, simt cum primesc si eu din darurile naturii !

0 Comments

 1. Ana19 noiembrie 2018

  Nu am folosit niciodata Farmec insa imi amntesc ca bunica folosea, stia ea ceva!

  Răspunde
  1. hrpassion19 noiembrie 2018

   Da si eu tot de la bunica am aflat prima dată de Farmec 🙂

   Răspunde
 2. Dream big little girl19 noiembrie 2018

  Imi plac foarte mult produsele de la Aslavital. Sunt de o calitate incontstabila

  Răspunde
  1. hrpassion19 noiembrie 2018

   Da si ma mândresc ca inca avem ceva românesc pe piata,intre sute de produse de import !

   Răspunde
 3. Izabella Stefania Stoica20 noiembrie 2018

  Farmec mi se pare o firma foarte buna!

  Răspunde
  1. hrpassion20 noiembrie 2018

   Chiar este ! Încearcă produsele lor și nu îți va părea rău !

   Răspunde
 4. mihaelanistor20 noiembrie 2018

  De cateva zile folosesc fiolele de la Farmec, dimineata tenul meu este mai luminos.

  Răspunde
  1. hrpassion21 noiembrie 2018

   Nu le-am încercat, dar multumesc pentru sfat

   Răspunde
 5. […] Pană – Relația mea cu Frumusețea poarta amprenta Farmec – 100 […]

  Răspunde
 6. […] Relatia mea cu frumusetea poarta amprenta Farmec sponsorizata de brandul romanesc cu traditie Farmec […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: