Miorița Neptun Hotel excelent

Căpitanul staționează la Miorița Neptun! Distracția este garantată!

Citești in: 4 minute

„Adeseori, o vacanță înseamnă că  familia merge să se odihnească , însoțită de o mamă care are grijă ca toata lumea să se relaxeze.”

Văzând acest citat, am avut senzația că Marcelene Crox, autoarea lui, mă cunoaște personal. Întotdeauna, când mergem în vacanță, eu sunt Căpitanul planificării și distracției în familie, rol foarte dificil,  dată fiind familia pestriță din care fac parte.

O familie pestriță

Dan, soțul meu, este un romantic incurabil, un visător care își pierde și ochelarii de pe nas, dacă nu aș fi eu care să-i veghez îndeaproape fiecare pas. Este înnebunit după mare, ii place să se plimbe pe faleză, să asculte Dan Spătaru (ce coincidență!) și să mănânce mult. Romantismul la el chiar trece prin stomac, dovadă fiind și cele 95 de kg.

Maria, fetița noastră de șapte ani, este un fel de titirez, pe care îl oprești doar în somn. Ii este teamă de avioane și iubește apa, fiind deja vicecampioană națională la înot. Spre deosebire de tatăl ei, preferă să mănânce puțin și bun, cât să nu o ia vântul pe sus.

Radu, băiatul nostru de treisprezece ani, este un hipster veritabil, pe care îl găsești la orice oră cu căștile pe urechi, ascultând Vița de Vie,  Cranberries și alte formații de rock alternativ. Dacă îl iubești cu adevărat, îl lași să zacă pe plajă, întins pe un șezlong toată ziua, chiar și îmbrăcat, cu muzica în timpane.

Și în final, veritabilul maestru de ceremonii, Oana, adică eu! Mie îmi place muzica electronică, ador să fac shopping, să merg la distracție, să mă bronzez și mai ales să îi organizez pe alții! Călătoriile pentru mine nu sunt neapărat pentru cunoaștere, cât pentru relaxare și pentru a-i vedea pe cei dragi fericiți.

În vacanță îl căutăm pe „Acasă”

Poate vă întrebați ce lucru ne mai leagă pe noi, în afară de o doză infinită de iubire si stropită uneori cu vin. Ei bine, ori de câte ori plecăm în vacanță, alegem locații în care să ne simțim ca acasă, adică să fie curate, echipate cu tot ce trebuie și să fim primiți cu brațele deschise. Amabilitatea personalului, deschiderea la a-ți oferi indicații, sprijin când ai nevoie este esențială pentru o familie pestriță ca a mea.

Dat fiind că eu și Dan nu ne sincronizam la perioada de concediu până în octombrie, când Radu ar fi deja la școală, ne-am gândit să plecăm toți într-o vacanta de patru zile, în iunie, de Rusalii.

Neptun este lozul câștigător pentru o vacanță perfectă

Acum intră în scenă maestrul de ceremonii pentru a organiza sejurul. Luând în calcul toate preferințele și perioada deplasării, voi opta în mod clar pentru sejur la mare. În străinătate nu mergem până nu câștigăm la Loto și până nu îi trece Mariei teama de avion. Drept urmare, trec în revistă toate stațiunile noastre și încep să tai de pe listă pe cele cu buget ridicat, pe cele foarte zgomotoase și caut variantele cu un raport calitate-preț bun si care oferă atât distracție, cât și relaxare. Statiunea Neptun îmi satisface toate aceste cerințe. 

Îl întreb pe domnul Google de posibilitățile de cazare în Neptun, le trec pe hârtie, verific disponibilitatea lor și fac un top al celor mai potrivite. Unul ne depășește cu mult bugetul, altele sunt prea vechi, încât le simt mirosul de mucegai de la distanță, unele sunt prea departe de plajă, altele prea aproape de locațiile zgomotoase.  

Eram gata să închid laptopul, când mi-a sărit în ochi Hotelul Miorița Neptun, situat la 150 metri de centrul stațiunii și 700 metri de plajă.

Hotelul Miorița Neptun, o surpriză extrem de plăcută

Știam că este vechi, de prin 1997, dar, ca orice căpitan de distracție, cu apetitul deschis pentru nou, curiozitatea m-a îndemnat să intru la ei pe site.

IMG_20190406_012852.jpg

A fost o surpriză de genul celor în  care rămâi cu gura căscată pentru câteva minute.

Hotelul Miorița Neptun a fost modernizat în 2018 și acum își așteaptă oaspeții în cele 346 de camere. Au 93 de camere superioare, modernizate integral (inclusiv mobilierul și televizoarele noi, cu LED) si cu băi mai mari,  233 de camere de categoria 3* standard, cu băile renovate și mobilierul recondiționat și  20 de camere la parter, renovate, fără balcon.

La ce capacitate de cazare au, aș putea organiza chiar teambuildingul anual pentru întreaga companie, mai ales că dispun de 2 săli de conferinţã cu 50, respectiv 100 de locuri cu dotări audio, video şi flipchart. În plus scăpăm si de grija locurilor de parcare, aici fiind oferite gratuit. 

Ce camere din hotelul Miorița Neptun se potrivesc pentru familia pestriță?

Pana să aranjez plecarea colegilor în teambuilding, ii organizez pe ai mei. Date fiind condițiile avantajoase de cazare și mic dejun pentru copii, ce țin cont de vârstă pot opta liniștită pentru camere superioare. Oricum nu există diferențe mari între ele, toate au minibar, aer condiționat, televizor și sunt foarte curate.

Căpitanul de distracție in familie prevede o distracție pe cinste la Hotelul Miorița Neptun

Îmi și închipui ochii mari, pofticioși ai lui Dan la vederea bufetului suedez și încântarea lui că are cele trei  mese asigurate. S-ar putea să devină mai ursuleț decât este, dar tot aștept cu nerăbdare să ne îmbrățișam și să ne plimbăm desculți pe plaja La Steaguri, aflată la doar 700 metri de hotel. 

Maria se va distra toată ziua bălăcindu-se în pisicina pentru copii sau împărțind stropi de fericire la locul de joacă.

În tot acest timp pe Radu îl veți găsi intins pe șezlong, într-o stare de Zen total. Bine că avem reducere 50% la șezlonguri de luni până vineri, așa mai strâng și eu un ban pentru shopping.

Atunci când nu conduc nava Familia, mă găsiți sigur prin bazarul din Neptun sau la piscina pentru adulți cu un cocktail savuros în mână.

Pentru ca distracția să fie totală, sigur vom participa și la picnic, căci avem ofertă de Rusalii, din partea hotelului pentru un pachet de minim 3 nopți de cazare!

Ce părere aveți, sunt un căpitan bun de distracție pentru nava Familie?

 

*Spring Superblog 2019

* Cuvintele cu rosu conțin linkuri

* Poze sponsor hotelul Miorița Neptun

 

26 Comments

 1. Madi9 aprilie 2019

  Foarte simpatic <3

  Răspunde
  1. oanahrp9 aprilie 2019

   :)) aveam umor in noaptea în care l am scris

   Răspunde
 2. M.C.Simon10 aprilie 2019

  Fix pe gustul meu ai aranjat informatiile despre vacanta si… zau ca ai convins pe oricine sa mearga. Cel putin pe noi, cu siguranta. Veritabilul maestru de ceremonii, Oana, adică TU, a facut o treaba minunata. Felicitari!

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   Mulțumesc Carmen!

   Răspunde
 3. elvira10 aprilie 2019

  E greu să fii maestru de ceremonii, cunosc 😅. Dar văd că te descurci. Dacă ai prea puțini în grup, pot să-ți mai recomand o familie 😁

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   :))

   Răspunde
 4. Illusion10 aprilie 2019

  Am citit articolul tău în autobuz spre muncă, pe fundal cu Dan Spătaru (ce coincidență). Nu știu de ce, dar cheful de vacanță îmi e înzecit acum!

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   🙂 E fain Dan Spătaru, dar îți trebuie o anumita dispoziție sa îl asculti

   Răspunde
 5. Irina Cristina Ţenu10 aprilie 2019

  Asadar, daca vreau sa ma distrez in vara aceasta trebuie sa stationez la Miorita Neptun. Bine de stiu…

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   Exact!

   Răspunde
 6. almonacalatoreste10 aprilie 2019

  Îmi place cum a organizat căpitanul distracției vacanța la mare. Distracție frumoasă!

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   Mulțumesc!

   Răspunde
 7. Raluca Anghel10 aprilie 2019

  Super recomandare, hotelul arata minunat. Chiar anul asta probbail ca ne vom face vacanta in tara cu pitica si voi lua in considerare recomandarea ta.

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   😉

   Răspunde
 8. ancasicartile.ro10 aprilie 2019

  Mereu este greu când alegem locatia de vacanță și locul de cazare. Nu am ajuns in Neptun, dar se pare că trebuie să luăm în calcul și aceasta stațiune.

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   E frumoasa, am fost acum 2 ani și ma bucur ca prin Superblog am aflat de Miorița Neptun și voi merge acolo.

   Răspunde
 9. oanaroman9110 aprilie 2019

  Haha! Ce amuzant este articolul tau. Imi plac mult aceste articole. Denota exact experienta personala. Imi place ca tu esti capul calatoriilor la tine in familie. Eu am ajutor din partea sotului meu, dar in conditii extreme ma descurc si singura. 😛 Am avut de la cine invata!

  Răspunde
 10. Dana Codori (Anaphielle)10 aprilie 2019

  Păi da, cred că eşti un super căpitan pentru Nava Familia. Faină muzică ascultă puştiul tău! Bravo!
  Creativ articolul! Felicitări şi succes!

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   🙂 Multumesc

   Răspunde
 11. Mona10 aprilie 2019

  Da, ești un căpitan excelent! Inspirat și atât de fresh articolul tău. Exact ca o vacanță la mare! Mi-a plăcut foarte mult!

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   🙂 Ma bucur și abia aștept sa ajung la mare!

   Răspunde
 12. Elena Chedică Mateică10 aprilie 2019

  Anul acesta ne-am propus să merge la mare în România. Soțul meu vrea la Neptun, dar eu nu prea eram decisă. Citind articolul tău mi-am dat seama că trebuie neapărat să merg la hotelul Miorița Neptun, cu siguranță voi avea parte de o vacanță de neuitat.

  Răspunde
  1. oanahrp10 aprilie 2019

   Sper sa ajungeți și sa va simțiți foarte bine! Și sa revii cu impresii aici 🙂

   Răspunde
 13. lifestylebycata12 aprilie 2019

  Esti un maestru de ceremonii minunat. Familia ta e tare simpatica. Imi si imaginam cum aratati toti 4 pe plaja, fiecare cu preocuparile lui. :))

  Răspunde
  1. oanahrp12 aprilie 2019

   🙂 Multumesc Cata, pestriț clar :))

   Răspunde
 14. […] Căpitanul staționează la Miorița Neptun! Distracția este garantată! […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: