Casa fara griji

Citești in: 3 minute

Si-a cumpărat un prieten un teren să isi construiască o casa. Demarează anul viitor constructia si la un pahar de vin, mă intreba pe mine, știind ca am mai avut treaba cu achizițiile, negocieri despre preturi, furnizori. El e genul pretentios – sa fie si calitate, si la un preț rezonabil si fara prea multe bătăi de cap.
M-a pufnit rasul pe moment caci mi-am adus aminte de mine cand mi-am schimbat geamurile de la casa si am fost prin toate magazinele de bricolaj, materiale de construcții pana am gasit ce trebuia.
Ce am făcut de fapt?

 • Am pierdut cea mai importanta resursa nerecuperabila – timpul -cautand în locatii diferite în loc sa folosesc timpul pentru activitati relaxante, in aer liber.
 • Am pierdut bani – motorina dus întors, plus gustarea de pe drum
 • Am pierdut starea de calm si de bine – când te duci la 7 magazine, la unele gasesti ce iti trebuie la altele nu si am mai avut si ghinionul să dau peste angajate nepoliticoase, straine de notiunea de „customer service” sau pe limba noastră „clientul nostru stapanul nostru”. 
 • Mi a lipsit, in anumite magazine, profesionalismul unui consultant, care sa imi explice de ce mai bun termopanul X fata de Y sau la ce se referă un anumit termen tehnic. Sa mai spun ca am dat peste un vânzător care mi-a raspuns obraznic: „Nu vedeți doamna detaliile tehnice in catalog? Ce vreți mai mult de atat?”
 • Am consumat resurse – a trebuit să iau laptopul după mine sa deschid Excelul si sa trec la fiecare produs pretul produsului, costul de transport, costul pentru montaj, alte taxe suplimentare
 • Cand, in sfarsit, am găsit produsul dorit, a verificat casierul stocul si pam pam pentru luna respectiva nu mai aveau.
 • Intr-un final am mai făcut un alt drum sa achiziționez a doua optiune, mai scumpă decât prima si, desi am luat ferestre pentru toată casa, nu am primit nicio reducere.

Concluzia: odata cu ferestrele, am luat la pachet: stres, bani irosiți si timp pierdut !
Pe atunci nu știam de Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro si de fereastra ADF.
tamplarie-PVC-fereastra-ADF
Așa că, la intrebarea prietenului meu despre materiale pentru casa, i-am recomandat pe loc Vindem-Ieftin.ro povestindu-i despre pățania mea cu ferestrele. El nu se lasă usor convins si am fost nevoită sa ii argumentez ce câștigă:

 • Comanzi online -deci castigi timp, bani si nu te stresezi (vezi lista nefericitei mai sus)
 • Ai un portofoliu diversificat de produse deci nu alergi în toate direcțiile dupa toate produsele (tigla metalica, usi de garaj, policarbonat, tencuiala decorativa Weber, tabla cutata, profile metalice,panouri sandwich, profile zincate, tevi metalice, teava rectangulara, OSB exterior, placi OSB, rigips, tamplarie PVC ADF, fereastra ADF  pavaj, bordura, piatra naturala, piatra decorativa, vata bazaltica fatada, acoperisuri, sipca metalica, profile decorative, pavaj cauciuc, tapet, materiale de constructii etc)
 • Beneficiezi de o descriere clara, completă a produselor pe site si bonus, consultanta dedicata si gratuita
 • Nu-ți mai bati capul căutând masina sa iti transporte marfa sau să fii nevoit sa cumperi peste o anumita suma, ca sa beneficiezi de gratuitate
 • Iti iei si o reducere de 100 lei pentru ca filmezi livrarea produselor

O solutie inedita si extrem de utila – recenzia video a produselor Vindem-Ieftin.ro ! Asa cum exista site-ul Unde lucram.ro în care publici experienta ta de candidat si apoi de angajat la o anumita companie si vor sti toti de cine sa se fereasca, si in recenzia video vor avea ocazia cumpărătorii sa stie dacă ai fost mulțumit de produse sau nu. Oricat de bine te-ai preface, e imposibil să zâmbești daca iti vine tigla metalica deteriorata la colturi sau remarci ca fereastra are un strat subțire și nu izoleaza fonic așa cum ar trebui.
S-a uitat cu niste ochi mari prietenul meu la mine cand i-am povestit toate astea de parca eram un extraterestru.  S-a convins că e cat se poate de adevarat dupa ce i-am arătat video:

Convinge-te si tu!
 
*Superblog 2018

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: