Dieta neobișnuită de Sărbători

Cele mai faine diete incep de mâine si au toate un punct comun: „verbul a vrea”. Da mai ușor cu dieta, doar vin Sarbatorile! Cum sa nu savuram putin sorici, puțin caltabos, cateva sărmăluțe, o fripturica mica. Putin cate putin se face preaplin 🙂 Dar nu la dieta imi sta gandul acum, pana la vara e cale lunga si sa fim serioși, nu vreau patratele asa multe, doar una două acolo. Pentru antrenament, voi incepe totusi o dieta, dar una mai neobișnuita:

DRAGOSTE 

Dragostea contine zero calorii, e mai gustoasa decat Coca Cola fara zahar, ca atare voi „consuma” fără limita. Ba o să mai dau si celorlalti, nu doar celor dragi caci e din abundenta, un fel de sac fara fund !

RABDARE

E cel mai cautat condiment de pe piata, nicio mâncare fara răbdare ! L-am cautat 360 de zile și cu chiu cu vai l-am găsit și voi profita la maxim 5 zile. As vrea sa am rabdare tot anul, dar agitatia, jobul, grijile ma fac sa mi-o pierd deseori si din pacate, cei dragi au cel mai mult de suferit. Macar de sarbatori să fac o exceptie si sa o consum pe paine cu dulceață.

DULCEATA (FARA ZAHAR)

Zaharul îngrașă de aceea dieta mea va contine o dulceata speciala, fara acest drog. Ingredientele din dulceata sunt – o masura de cirese si alte noua de cuvinte frumoase, sincere, spuse din suflet, cuvinte înțelepte.

Va place dieta mea? Asa-i ca nu ma îngrasa si nici nu trebuie prea mult efort ?

Sarbatori dietetice sa aveti !

3 gânduri despre „Dieta neobișnuită de Sărbători

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s