Dodo pizza pizzeria neobișnuită

Dragoste de pizza? Aleg Dodo Pizza, soluția informatizata!

Citești in: 5 minute

Să vină barza zic!

O doamnă subțirica, cu o burtică tare voluminoasa, s-a prezentat la Urgență, acuzând contracții. Medicii au preluat-o numaidecât, au făcut investigațiile necesare și i-au spus tatălui meu:

– In seara asta clar vom scoate bebelușul, să nu apară complicații. Să aduceți tot ce e necesar, îi facem internarea. Totul va fi bine!

Tata, vizibil emoționat, s-a îndreptat spre Dacia 1310 și a plecat spre casă să aducă lucrurile. În drum s-a oprit la  singura pizzerie de pe vremea aceea, de pe Bulevardul Gheorghiu Dej. Se gândea că n-avea cine să îi facă de mâncare și, cum pizza îi plăcea, a cumpărat una întreagă.

S-a întors la spital cu haine de schimb pentru mama și cu o bucată de pizza. Îi rămăsese de la restaurant și nu se indura să arunce, un om de altfel foarte calculat tata.

Mama, când l-a văzut, a căsunat să-i dea și ei să guste. A ținut-o vreo jumătate de oră în rugăminți:

-„Dă-mi și mie oleacă că n-o fi foc! Haaai că poftesc și uite și asta mica dă rău din picioare, pesemne de foame!”  Într-un final, dupa atâtea rugăminți, tata a cedat.

Când vine barza, vine cu pizza

A mâncat mama cu atâta poftă că s-a înecat. Eu făceam tumbe în sus și în jos, dădeam din mâini, din picioare, căci era o senzație nouă. Tata era roșu la față și abia mai putea vorbi, era speriat groaznic.

Medicii l-au liniștit și au dus-o în sala de operație. Au rezolvat partea cu înecul și au trecut la momentul istoric, cel al aducerii mele pe lume, bineînțeles. Mi-am anunțat apariția cu o salvă de a răsunat tot spitalul.

Râd și acum, după atâția ani, când îmi povestesc întâmplarea. Așa am prins eu dragoste de pizza, exact din burta mamei. În plus, am moștenit și apetitul ei insatiabil, ceea ce mă face să nu mă opresc doar la o felie de pizza, ca tot omul, ci după ce savurez o pizza întreagă.

Aleg pizza in favoarea unei fripturi de exemplu și din alte considerente, care țin de etichetă, de reputație. Are legătură cu cel de-al doilea moment marcant al vieții mele.

Cu răbdări prăjite musafirii îți pleacă, cu pizza nu dai greș

Proaspăt căsătorită de 1 an și era ziua de naștere a soțului meu. Are 4 prieteni cu care se înțelege de minune și m-am gândit să îi organizez o petrecere surpriză. Stabilesc cu prietenii să vină seara după 18.30.

M-am gândit sa gătesc o friptură de porc cu cartofi la tavă pentru a împăca toate gusturile, mai ales pe cei tradiționaliști,  care ziceau ca pizza e „coca multă” și îngrașă. Zis și făcut, pregătesc carnea, o condimentez și bag totul în cuptor. Deschid televizorul si văd că era în reluare serialul „Dallas”. Super încântată, mă așez să vizionez „câteva minute” filmul și nu știu cum se face că adorm, dar un somn profund.

Nu m-au trezit decât bubuiturile în ușă. Mă ridic și mai să leșin, ceasul era 18.30, în casă un fum gros de îl „tăiai” cu lama ca să vezi ceva.

Sărbătoritul nu s-a prăjit încă?

Deschid și prietenii soțului pe jumătate bucuroși, pe jumătate împietriti de groază se uită la mine și unul dintre ei exclamă:

– L-ai prăjit și pe sărbătorit? Ce-ai pățit?

– Nii.. Nimic! Zic și eu și  tușesc puțin. Poftiți, e o petrecere mai specială, azi servim răbdări prăjite!

Au început toți să râdă, dar mai ridicol decât atunci nu m-am simțit vreodată. Toată reputația mea de gospodină era compromisă și culmea, chiar nu găteam rău, dovadă cele șapte kilograme pe care le acumulase soțul într-un singur an.

La ora 19 urma sa ajungă și el. Pentru a nu strica petrecerea de tot, am lăsat prietenii în casă și m-am dus și am cumpărat pizza. Nu a fost senzațională la gust, dar ne-a salvat seara, ziua soțului meu și mie starea de spirit.

Atunci am prins și mai multă dragoste de pizza. Nu mai era doar un fel de mâncare delicios, devenise „prietena mea”, care nu mă trădase niciodată, care consolida prietenii și contribuia la un cadru propice bunei dispoziții.

Dragoste de pizza – de peste 10 de ani

Au trecut deja 10 de ani de la incident și am ajuns să mănânc pizza cel puțin o dată pe lună. Am testat tot felul de combinații de la Margherita, Quatro Stagioni la cea hawaiana și chiar cu creveți. Ceea ce în trecut era o ocazie specială, acum a devenit un obicei, influențat poate și de numărul uriaș de restaurante care servesc pizza și pizzerii apărute la tot pasul.

Am păstrat aceeași dragoste de pizza, dar cu timpul am devenit mai selectivă: pun mai mult preț pe curățenia localului, atenția personalului, timpul de livrare, nu doar pe gust.

Dodo Pizza IS sau o soluție cloud excelentă

dodo_patrat-1024x621.jpg

Am fost super încântată să descopăr ca Dodo Pizza, rețeaua internațională, cu peste 450 de pizzerii în 12 țări, construită în jurul soluției de Cloud public Microsoft Azure, împărtășește aceleași valori ca și mine. O companie IT care face pizza – total neobișnuită si intriganta ideea fondatorului Fyodor Ovchinnikov! 

Am trăit o experiență inedită, aceea de a pătrunde la propriu în bucătăria Dodo Pizza și de a observa fiecare  pas pentru realizarea acesteia. Potrivit acestei soluții de tip cloud, există o cameră web și oricine accesa site-ul la momentul respectiv, mă putea privi pe mine și tot procesul tehnologic pentru realizarea pizzei. Asta da transparenta totală în fapte! Cu această ocazie, am descoperit că Dodo Pizza se implică și în activități sociale – așteptau un grup mare de copii pentru a le oferi experiența învățării despre pregătirea pizzei.   

Dragoste de pizza, Dodo Pizza

dragoste de pizza dodo pizza

Am testat Dodo Pizza, cu ocazia unui sejur la Brașov, în care am sărbătorit-o pe bunica soțului meu, fană pizza chiar și la 85 ani.

Nu am mers pe varianta livrare pizza Brașov, ci am preferat sa merg eu sa comand in locația de pe Bulevardul Gării nr 1. Am rămas plăcut impresionată de modul de organizare rapid și eficient, de amabilitatea personalului și de transparența totală. 

Fără să îmi propun, am fost cumva un mystery shopper. Pentru ca mediul să fie steril și după intrarea mea, în calitate de vizitator in bucătărie, mi-au oferit echipament special compus din botoși, halat și boneta pe cap. După un prim wow de mirare pentru o experiență complet nouă, au urmat și alte exclamații.

Pentru moment nu mai știam dacă se pune la cale realizarea unor roboți folosind limbajul de programare .NET sau se face pizza, atât de informatizat este totul și de bine pus la punct. Am luat pulsul, am văzut și mi s-a explicat fiecare etapă, de la simpla mea dorință  până la realizarea unui produs desăvârșit.

Până și numele mi l-am văzut pe ecran când pizza a fost gata.

ezgif.com-optimize (1)

Ajunsă acasă la cei dragi, mi-am luat răgaz câteva minute să o îmbrățișez pe bunica, să îi urez mulți ani frumoși înainte și să-i ofer o orhidee superbă. Zice că e prea bătrână să-i mai fac poze, așa că nu vă arăt poze cu noi. Însă vă fac poftă cu o pizza delicioasă.  

Dragoste de pizza dodo pizza
Dodo Pizza

Am mâncat  un amestec excelent și natural de șuncă, mozzarella,pepperoni,  salam, ardei gras, sos de roșii, rosii proaspete și ciuperci pe un blat potrivit (nici prea pufos, nici prea subțire).

A fost o plăcere pentru simțuri, echivalentă cu un sărut pasional! Doar voi știți asta, rămâne secret! 

La București e timpul pentru o nouă experiență

Acum, că ne-am reîntors în București, vom alege fie să mergem la Dodo Pizza Militari, fie serviciul de livrare pizza  căci durează doar 45 de minute până la primirea comenzii. Dacă se întârzie peste acest timp, o vom primi gratis!

Cu sau fără motiv de sărbătoare, din dragoste de pizza alegem Dodo Pizza!

dodo-pizza.jpg

*Superblog Spring 2019

* Gif arhiva personala și poze Dodo Pizza

33 Comments

 1. Dana Codori (Anaphielle)20 martie 2019

  Mmm, ne place pizza Dodo! Am râs de numa’ la partea cu ziua soțului. Mi-ai trezit niscaiva amintiri. Ah, şi ce bine arată pizza aia! Nu dai greş cu ea orice ai sărbători.
  Succes!

  Răspunde
  1. oanahrp20 martie 2019

   Mulțumesc la fel

   Răspunde
 2. Dorina Danila20 martie 2019

  Dacă mai citesc mult despre pizza cred că voi leșina de poftă! Succes! 😊

  Răspunde
  1. oanahrp20 martie 2019

   :)) uite asa cresc vânzările

   Răspunde
   1. Dorina Danila20 martie 2019

    Sperăm să crească și notele, nu doar vânzările! 😊

    Răspunde
    1. oanahrp20 martie 2019

     🙂 Da exact

     Răspunde
 3. oanaroman9120 martie 2019

  O pizza te salvează oricând!

  Răspunde
  1. oanahrp20 martie 2019

   🙂 La talentele mele culinare inexistente, clar da

   Răspunde
 4. Otilia Dima20 martie 2019

  Foarte amuzantă povestea ta cu ziua soțului. Mi-a plăcut. Felicitări și mult succes!

  Răspunde
  1. oanahrp20 martie 2019

   Mulțumesc Otilia 🙂 La fel și tie

   Răspunde
 5. almonacalatoreste20 martie 2019

  Bine că n-ai dat foc la casă. Sau ai facut-o special să ai motiv pentru a comanda pizza 😜

  Răspunde
  1. oanahrp20 martie 2019

   :))) Asa îmi ies de regulă mâncărurile, un pic afumate

   Răspunde
 6. […] Dragoste de pizza? Aleg Dodo Pizza, soluția informatizata! […]

  Răspunde
 7. delasexladragoste20 martie 2019

  Am ras copios. Dar cea mai buna mancare este aceea pe care nu o faci tusi iti vine aburinda la botul calului.

  Răspunde
  1. oanahrp20 martie 2019

   🙂 o prefer și rece, numai sa vina :))

   Răspunde
   1. delasexladragoste20 martie 2019

    merge si rece 😀

    Răspunde
 8. Ceoaca Alina Elena21 martie 2019

  Iti spun drept, niciodata nu pot refuza o pizza. Mi se pare cel mai bun mod de ati potoli foame.

  Răspunde
  1. oanahrp21 martie 2019

   🙂 mie mi e și mai foame după, da dependență

   Răspunde
 9. Ioana S. Pavel21 martie 2019

  Pizza este una dintre placerile vietii pe care incerc sa nu mi-o refuz, macar o data pe luna. 😁

  Răspunde
  1. oanahrp21 martie 2019

   Exact! 🙂

   Răspunde
 10. Mona21 martie 2019

  M-a binedipsus și mi-a plăcut! Și… am poftă de pizza 😀
  Mult succes!

  Răspunde
  1. oanahrp21 martie 2019

   🙂

   Răspunde
 11. Oana D.21 martie 2019

  Un articol excelent! Nu poate decat sa-mi para rau ca nu avem Dodo pizza si la noi in oras!

  Răspunde
  1. oanahrp21 martie 2019

   Mulțumesc tare mult pentru apreciere ! Poate citind le dam o idee sa facă și la tine în oraș !

   Răspunde
 12. MariSiMici26 martie 2019

  Cpate intamplari! Am parcurs in viteza articolul tau, chiar m ai facut sa râd, mi s au mai intamplat si mie unele chestii… Mult succes si noroc, merita!

  Răspunde
  1. oanahrp26 martie 2019

   Mulțumesc Ioana

   Răspunde
 13. elvira26 martie 2019

  O aniversare ce trebuia memorată pe viață 😂

  Răspunde
 14. illusion26 martie 2019

  Spun doar atât: un articol savuros 🙂

  Răspunde
  1. oanahrp26 martie 2019

   🙂 Multumesc. Îți dai seama dacă ma bag la slăbit? No no no asa curând :))

   Răspunde
   1. illusion26 martie 2019

    Și eu trebuie să mă bag la slăbit, dar… cum să mă privez de atâtea lucruri? De aia cred că nici nu știu ce să scriu la noua probă…

    Răspunde
 15. Duduia Magda26 martie 2019

  vaaaaaai ce foame mi s-a făcut! Ce-ar merge o pizza vegetariană! Yummy Yummy! Când ești vegetarian, nu vrea nimeni pizza de la tine…toți se uită la broccoli de parcă ar fi vreun crocodil! 🙂

  Răspunde
  1. oanahrp26 martie 2019

   Eu iau vegetariana cu topping de șuncă, de la dodo am vrut sa iau exact preparatul realizat după numele lor 🙂

   Răspunde
 16. carmenbartshantispirit26 martie 2019

  Cand esti satula, esti plina de imaginatie. Cu o Dodo Pizza la comanda nu poti sa dai gres.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: