Casa premium se desenează cu mâna inocenței

Citești in: 4 minute

Distanța de la casa de vis la casa din prezent

– Mami îți place casa mea? Îți plac florile și copacii care o înconjoară? Și gardul cu iedera? Pentru tine le-am desenat, căci știu cât de mult iubești și protejezi natura. Căsuța mea se încălzește de la soare, deci nu ne mai este frig și are un acoperiș rezistent pentru 50 ani de acum încolo !

Casa premium

– Da, este superbă dragul meu! Îl iau în brațe și îl îmbrățișez cu putere pentru a masca lacrimile ce m-au năpădit.

A luat 10 pentru o compunere și un desen al casei ideale, izvorâte din mâna inocenta și imaginația lui bogată. Căci prezentul nu ne ajută – stăm într-o casă cu acoperișul deteriorat și ligheanul în mijlocul camerei pentru colectarea apei, cu ferestre șubrede, ce permit viscolului să ne intre în oase, cu umiditate excesivă.

Ochii lui mari, luminoși și iubitori mă motivează zilnic și știu că,  într-o bună zi, vom avea căsuța noastră ideală.

****

Casa premium își caută șef de șantier

Au trecut cinci ani. Am muncit enorm și sunt la un pas de a realiza visul meu și al băiețelului meu. Grație unei echipe profesioniste de proiectare, am obținut autorizația de construcție, avizul ISU pentru căsuța mea din comuna Voluntari, Județul Ilfov și mai am doar un pas.

Am nevoie să găsesc un șef de șantier. Am tot auzit în jur că muncitorii angajați cu ziua nu dau randament și e nevoie de cineva, care să îi coordoneze, să înțeleagă planurile tehnice, să supravegheze execuția lucrărilor. În plus, pentru mine în mod special, îmi doresc să mă ajute cu aprovizionarea de materiale de calitate, cu impact redus asupra mediului, rezistente în timp, estetice și potrivite bugetului meu. O casă premium la un preț convenabil!

Iată că, după două luni de căutări și zeci de candidați refuzați, în sala de interviu se prezintă un domn în vârstă de 49 de ani, îmbrăcat cu un costum bleumarin și cravată gri cu picătele. Are o privire ce îmi sugerează că a văzut și a trecut prin multe la viața lui.

Discuția se desfășoară foarte bine până acum, dovedește seriozitate, calm, cunoștințe tehnice, are experiență în coordonarea muncitorilor și a fost punctual in 99% din cazuri în predarea lucrărilor. Totuși, mai am un aspect de verificat până la decizia finală.

Vindem-ieftin.ro – materiale premium la prețuri convenabile

– Spuneți-mi,  vă rog frumos, de unde procurați materialele de construcție și ce criterii stau la baza alegerii lor!

– Stimată doamnă, am rezistat atâția ani în domeniul construcțiilor, pentru că m-am adaptat mereu la client. Dacă mi s-a permis să vin cu idei, le-am spus, dacă nu, am tăcut mâlc.

casa premium cu vindem ieftin.jpg

Eu personal recomand cu încredere Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro pentru că puteți comanda online, dintr-un singur loc,  toate materialele necesare pentru întreaga casă, fără să fiți nevoită să vă deplasați pe la diverse depozite, să căutați firmă de transport sau să faceți negocieri. Și după toată alergătura, să vă treziți și cu produsele deteriorate sau chiar expirate!

Sistemul lor este simplu și eficient – ei adună într-un singur loc ofertele producătorilor, negociază și obțin prețuri preferențiale, în funcție de cantitățile dorite de dumneavoastră (de aceea nici nu veți vedea prețuri pe site)  și vă livrează marfa direct din locațiile lor, în mod gratuit.

4-1068x297.png

Acest lanț fără intermediari, fără cheltuieli de depozitare și manipulare, fără un transport suplimentar, vă garantează o economie de 10-20% la achiziții și păstrarea calității produselor la cel mai înalt nivel.

Recenziile video – mărturia obiectivă a calității premium

Criteriile in baza cărora achiziționez materialele de construcții sunt calitatea superioară, prețurile convenabile, rezistența lor în timp și riscul zero la achiziție.

–   Interesant, sunteți primul candidat care îmi vorbește despre Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro. Cum validez eu că ceea ce îmi spuneți este adevărat, pe ce vă bazați afirmațiile?

–  Puteți verifica că spun adevărul, dacă intrati pe site la secțiunea de recenzii video. Dacă îmi permiteți, vă arăt pe telefon părerea clienților pentru o livrare de țiglă metalică.

Dacă vom lucra împreună și veți accepta să filmam când primim produsele și să trimitem filmuletul, primiți 100 de lei!

Batem palma pentru o casă premium?

Mă uitam uimită când la filmuleț, când la omul ăsta, care nu îmbătrânise degeaba, adunase multă înțelepciune și mă gândeam că e o mină de aur. Fără să mai stau pe gânduri, i-am zis:

– De mâine ne apucăm de treabă?

– Oo, mulțumesc din suflet pentru șansa acordată! Aș dori doar să mai clarificăm imaginea dumneavoastră despre casa premium, poate aruncați și un ochi peste produsele de la Vindem-ieftin.ro, pentru a ști cum să procedăm!

– Cu siguranță, vă voi împărtăși viziunea mea despre casa premium și dumneavoastră îmi veți spune cât de fezabila este.

Casa premium se construiește cu materiale de la Vindem-ieftin.ro

Eram fericită, plângeam de bucurie la gândul că, în sfârșit, vom avea căsuța noastră ideală, premium. Am început să răsfoiesc fiecare catalog electronic al celor de la Vindem-ieftin.ro si să visez cu ochii deschiși ce materiale aș folosi și cum mi-ar înfrumuseța căsuța.

În fața ochilor îmi apăru o căsuță din cărămidă roșie cu un acoperiș rezistent la intemperii, abraziune, radiații și UV, din tigla metalica Alutytan Ice Pur Viking Pruszynski, cu garanție pe viață.

tigla-metalica-alutytan-anthracite-grey-min-1.jpg

Pentru a-mi reduce semnificativ valoarea facturilor, acoperișul are unghiul de înclinare la 30 de grade și captează nivelul maxim de energie solară prin intermediul panourilor solare.

Am scăpat de frig puiule!

Simt că,  în sfârșit, am  scăpat de frig, de viscol și de ploaie, iar eu și băiețelul meu ne putem bucura de confort termic. La aceasta contribuie din plin izolația cu spumă poliuretanica și tâmplăria PVC Salamander, cu fereastra ADF. Comparând cu ceea ce știam eu că există pe piață, tâmplăria PVC Salamander este superioară datorita geamului termoizolant dublu, garniturii de etanșare suplimentară. 

tamplarie-salamander.jpg

Mă uit în jur și văd parcele pline de flori, gazon verde, udate cu ajutorul unui sistem de irigații automatizat. Ele se îmbină perfect cu pavajele Traverstone Star Stone, antiderapante, rezistente la îngheț și ușor de curățat.

Căsuța mea frumoasă e împrejmuita cu sipca metalică quartz, care mă scutește de cheltuieli suplimentare pe care le-aș face, dacă as alege lemnul ca material de bază. În plus este estetic de ambele părți, nu doar spre exterior.

Să vă zic de interior? Am două  dormitoare spațioase, cu ferestre largi, decorate cu tapet PS internațional, de culoarea olive, două băi și bucătăria deschisă, cu mobilier verde praz, în contrast cu pereții vopsiți în var alb Caparol. Sistemul de ventilație cu recuperare de căldură contribuie la menținerea aerului proaspăt în camere și scumpele mele zambile înfrumusețează peisajul .

Doamne, ce căsuță frumoasă mi se înfățișează în fața ochilor, în sfârșit căsuța din compunerea micuțului meu va deveni realitate!

Un bubuit puternic urmat de țipete repetate mă trezesc din visare:

– Mami, mami ești bine?

– Da puiul meu, da! Îl iau în brațe și mă năpădesc iar lacrimile, de bucurie de data aceasta.

*Spring Superblog 2019

*Poze Vindem-ieftin.ro site și pagina de Facebook Vindem Ieftin

14 Comments

 1. almonacalatoreste22 martie 2019

  Inocența și imaginația copiilor nu au limite. Să te bucuri de casa premium pe care o visezi!

  Răspunde
  1. oanahrp22 martie 2019

   Mulțumesc!

   Răspunde
 2. Dana Codori (Anaphielle)22 martie 2019

  Iată cum totul porneşte de la un vis şi sfârşeşte într-o realitate frumoasă. Ce m-am întristat la început! Dar apoi m-am bucurat.
  Mult succes!

  Răspunde
  1. oanahrp22 martie 2019

   Mulțumesc la fel Dana! Visele devin realitate dacă ne dorim cu adevarat

   Răspunde
 3. oanaroman9122 martie 2019

  Ce minunat ai scris! Bafta!

  Răspunde
  1. oanahrp22 martie 2019

   Mulțumesc la fel Oana!

   Răspunde
 4. Otilia Dima22 martie 2019

  Foarte frumos! Și așa este, dacă vrei cu adevărat visele devin realitate.

  Răspunde
 5. mayapink22 martie 2019

  Bafta la SB, si eu visez la o casa la curte, unde sa pot plata flori si legume.

  Răspunde
  1. oanahrp22 martie 2019

   Mulțumesc. Sper ca visul tău sa devina realitate!

   Răspunde
 6. […] Casa premium se desenează cu mâna inocenței […]

  Răspunde
 7. illusion28 martie 2019

  Îmi place tare mult cum ai creionat conceptul tău de casă premium! Succes!

  Răspunde
  1. oanahrp28 martie 2019

   Mulțumesc la fel Diana

   Răspunde
   1. illusion28 martie 2019

    🤗

    Răspunde
 8. MariSiMici29 martie 2019

  Imi place mult casa ta premium si iti doresc sa o ai cat de curand!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: