Hotel Miorița Neptun pentru un sejur la mare reușit

Citești in: 3 minute

Cu ocazia Superblog, am avut ocazia de a merge într-un sejur la mare de doua nopți la Hotel Miorița Neptun. Ca și stațiunea, a avut o perioada de glorie prin 1997, când era plin ochi din aprilie pana în octombrie de turiști de toate națiile.

Ulterior lipsa de investiții, dezinteresul turiștilor români pentru stațiune în favoarea altora mai moderne, gen Mamaia, și-au spus cuvântul. Hotelul a ajuns în paragina, ca multe altele din zona.

Hotelul Miorița Neptun – fler, pasiune și experienta la un loc

Asta pana într-o zi a anului de gratie 2018 când flerul, experienta în turism și pasiunea Anei Maria Nedelcu s-au pus în mișcare și a început procesul de renovare la hotel Miorița Neptun.

Un proces deloc ușor, dat fiind ca vorbim despre 360 de camere, o sala de mese pe măsură, o sala de conferință, o piscina pentru adulți și una pentru copii, un loc de joaca pentru cei mici. 

Vorbim de costuri foarte mari, de dificultatea găsirii personalului calificat atât pentru renovare, cât și pentru a oferi serviciile de curățenie, masa, recepție etc, de un amalgam de sentimente, căci atunci când pui suflet ai si așteptări mari. Ori îndeplinirea așteptărilor depinde exclusiv de turiștii care aleg sa calce pragul stațiunii Neptun și abia apoi al hotelului.

Dar, asa cum va spuneam într-un articol recent despre antreprenori, ei au doua mari calitati: răbdarea și perseverenta.

Răbdarea de a-ți vedea viziunea de business transformata in realitate și perseverenta de a reuși, oricât de multe obstacole se ivesc pe parcurs.

Pe acestea le are în mod clar Ana Maria Nedelcu și încă ceva in plus: familia alături, atât moral cat si fizic. Atât mama, cât și sora dumneaei sunt trup și suflet în acest business.

Hotel Miorița Neptun pentru un sejur reușit la mare

Lucrurile făcute cu pasiune, din suflet se vad. Eu personal am remarcat asta in atenția la detalii și simțul estetic deosebit. Când am întrat în camera, am remarcat atât curățenia, albul imaculat al lenjeriei de pat,  cât și „lebedele” care ne așteptau sa ne ureze Bun Venit!

Hotel Miorița Neptun

Ajungând la sala de mese, am avut alte doua surprize plăcute: aranjamentul deosebit  al locației și bufetul suedez bogat și frumos colorat, cu mâncare pentru toți, inclusiv pentru vegetarieni.

Aranjament hotel Miorița Neptun

Am mâncat cu o poftă de lup, după un drum de patru ore și n-am mai avut rabdare sa fac poze. Dar nu e bai, sigur va voi face pofta cu pozele de la mesele următoare.

Hotel Miorița Neptun masa bufet

Cum sa îmbini utilul cu plăcutul

Am îmbinat in mod fericit miscarea, distracția cu relaxarea, cunoașterea superbloggerilor și a istoriei orașului Mangalia. Sâmbăta dimineața am vizitat muzeul de arheologie Callatis.

Ne-am plimbat pe faleza și am admirat marea în toată splendoarea ei, am impartasit experiente de viata și emoții cu superbloggeri și am descoperit spre final fascinația culturii arabe prin vizita la Moscheea Esmahan Sultan.

Când credeam ca surprizele s-au terminat aici, m-am trezit cu emoții și o inima cât puricele când m-am prezentat la Gala Superblog, m-am destins la jocul perfect și plin de candoare al copilașilor din Ansamblul Zestrea Callatiana, dar și la mișcările elegante ale celor mari.

Pentru ca băieții sa nu se simtă nedreptățiți, au avut și ei partea lor de bucurie, când au asistat la o prezentare de moda de la Blizzard Fashion.

Toate surprizele au fost intermediate de doamna Ana Maria Nedelcu, bună cunoscătoare a locurilor și tradițiilor din zona.

S-a lăsat cu muzica, dans, mâncare foarte bun, un tort delicios și mulți oameni faini, pe care i-am cunoscut aici.

Am plecat de la Hotel Miorița Neptun cu optimismul ca se poate și la noi, sa avem condiții la prețuri decente, ca exista ospitalitate și la Marea românească, nu trebuie sa alergam la vecini.

Va invit sa mergeti la hotel Miorița Neptun pentru un sejur sau o vacanță la mare reușită. Cat despre Superblog, am plecat de la Gala cu cuvintele magice ale Mădălinei, câștigătoarea competitiei: pe lângă perseverenta, am nevoie sa ma adaptez și mai bine fiecărui tip de sponsor.

Sa ne citim cu bine și aici și pe pe inimadincuvinte.wordpress.com!

9 Comments

 1. illusion5 mai 2019

  Foarte frumos a fost, v-am tot urmărit pe Facebook. În toamnă voi face tot posibilul să vin!

  Răspunde
  1. oanahrp5 mai 2019

   Da neapărat Diana 🙂

   Răspunde
 2. Elvira5 mai 2019

  Mi-a părut extrem de rău că n-am putut participa la gală dar cum știi, primăvara asta mi-a dat tot calendarul peste cap. Te-am văzut și ascultat aseară, de fapt am văzut o bună parte din festivitate până aproape de ultimele cuvinte ale Mădălinei când iar astrele s-au jucat cu timpul meu.
  Felicitări pentru locul în clasament ! Și felicitări că ai reușit să ajungi să cunoști oameni frumoși !

  Răspunde
  1. oanahrp5 mai 2019

   Mulțumesc Elvira. Mi-ar fi plăcut sa ne cunoaștem, mai ales ca îți citesc cu drag articolele. Da, e mult mai autentic, mai frumos sa vezi, sa simți oamenii dincolo de imaginea postata sau pe care o arata pe Facebook.

   Răspunde
 3. Madi5 mai 2019

  Doamne cat de productiva ești în materie de scris 🙂 Tu n-ai dormit deloc noaptea asta? 😛 Si mie mi-a lasat o impresie bună hotelul. Sunt optimistă că săptămâna pe care o voi petrece acolo, la vară, va fi ok.

  Răspunde
  1. oanahrp5 mai 2019

   M am culcat pe la 3 dar articolul l-am scris pe drumul Constanța București 🙂 îți zic impresii după ce revin pe 4.06.

   Răspunde
 4. Poteci de dor6 mai 2019

  Ce experienţă frumoasă şi ce frumos ai prezentat hotelul. Te felicit! Aş vrea să văd şi eu gala, e postată pe undeva sau numai live s-a putut?

  Răspunde
  1. oanahrp6 mai 2019

   Știu ca da. Nu mai știu pe unde însă, cred ca știe Claudia.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: