Elefant.ro, locația online preferată pentru cumpărături

Citești in: 2 minute

Suntem oameni de HR, unii dintre noi chiar antreprenori, ne plac provocarile, le tratam diferit în funcție de context și de personalitatea proprie, iar punctul de referință al tuturor este managementul timpului. Unii o fac mai bine, alții mai prost, unii fac liste, alții folosesc tehnologia in avantajul lor. Eu personal utilizez ultima varianta, în sensul ca îmi fac cumpărături online. Unul dintre site-urile cu care ma împac foarte bine este Elefant.ro pentru ca aici găsesc multe dintre produsele de care am nevoie.

Elefant.ro – diversitate și discounturi semnificative

De la nelipsitele cărți pana la parfumuri, ceasuri, de la jucării pentru copii pana la decoratiuni și obiecte pentru casa, de la produse de nutriție pana la produse de igiena personala, Elefant.ro este locația mea ideala pentru cumpărături. Au preturi pentru toate buzunarele, au constant promoții și mai ales au cărți de la toate editurile.
elefant.ro
Au lansat un nou concept – Black Friday de primăvară, asa ca puteți găsi produse cu discounturi semnificative pentru următoarele 10 ore, de exemplu cele din lista de mai jos:

Apă de toaletă Dolce & Gabbana Light Blue, 100 ml, pentru femei – Preț promo 199.99 lei

Apă de parfum Bvlgari Man In Black, 100 ml, pentru bărbați – Preț promo 219.99 lei,

Mascara Collistar, pentru gene cu volum, 8 ml – Preț promo 59.99 lei

Ceas Fossil Carlie ES4342 – Preț promo 399.99 lei

Prietena mea genială, Elena Ferrante, Editura Pandora M – Preț promo 17.50 lei

Mi-ar plăcea sa existe aceasta diversitate de produse și servicii și în materie de HR, de exemplu cursuri pe aceeași tematica.

Diversitatea și competiția te fac sa dai tot ce ai mai bun ca antreprenor și ma ajuta pe mine, clientul final, consumatorul sa aleg la o calitate foarte bună cu un preț în media pieței.

Poate ma citesc cei de la Elefant.ro și vin cu o noua nișă, cea a cursurilor de HR.

Pana atunci, sa ne bucuram de Black Friday, campania lansata de ei și sa facem cadouri inspirate celor dragi!

2 Comments

  1. Cătălina13 mai 2019

    Eu am descoperit elefant.ro cand era doar de carti si am facut o gramada de comenzi, mai ales ca aveau cele mai bune oferte. Mereu au avut oferte faine. Trebuie sa recunosc ca imi placea mai mult atunci, dar pot sa inteleg nevoia de dezvoltare.

    Răspunde
  2. oanahrp13 mai 2019

    Da, era mai fain înainte

    Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: