Campania Ce soft de HR îmi aleg? Pastila de HR

Citești in: 1 minute

Pentru ca asociez HR-ul cu transparenta și cu a face bine pentru angajați, pentru ca misiunea HR-ului este de a oferi suport proceselor de business, am lansat campania Ce soft de HR îmi aleg?

Aceasta campanie consta în mai multe articole publicate pe blogul meu despre module/aplicații sau sisteme integrate de HR cu facilitatile si avantajele lor.

Dacă ești furnizor de soluții software și vrei sa arăți lumii cum face soluția oferita de tine viata mai ușoară angajaților, managerilor, proprietarilor de business-uri îmi poți trimite un email pe oanahrp@gmail.com, însoțit de datele tale de contact și discutam mai multe detalii.

Transparenta și comunicarea deschisa între noi sunt de baza pentru a evidenția cat mai corect produsul/serviciul tău în piata.

Participa și tu la campania Ce soft de HR îmi aleg? dacă vrei sa contribui la o piață transparenta, in care luam deciziile cele mai bune.

1 Comment

  1. […] într-un articol anterior Campania Ce soft de HR îmi aleg?  ca voi încerca, în măsura în care primesc de la furnizorii de soluții de HR, sa va detaliez […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: