O femeie este puternică când poartă pantofii potriviți

Citești in: 2 minute

O femeie este puternică când are încredere în forțele proprii, când ia decizii potrivite, când are puterea să spună nu. O femeie este puternică când se pune pe primul loc înainte de orice alt rol pe care îl joacă în societate: de fiică, iubită, soție și la rândul ei mamă. Dar este la fel de puternică când poartă pantofii potriviți!

Imaginați-vă că noul iubit v-a dat întâlnire într-un restaurant de lux. Vă doriți ca ținuta și încălțămintea să fie deopotrivă elegante și potrivite cu locația. Dar mai presus de aceste aspecte, contează să fie comode, din materiale de calitate și să vă simțiți în largul vostru când le purtați.

În loc să vă gândiți cât de tare vă bat pantofii sau cât de mult v-au costat, să refuzați orice invitație la dans, v-ați putea bucura de prezența bărbatului iubit, de un tango împreună, dacă ați face alegeri potrivite. O alegere perfectă, la doar un click distanță este Pantofidefabrica.ro

PantofiDeFabrica.ro – pentru ca în fiecare zi să te simți puternică

Mie mi-au atras atenția acești pantofi comozi, în varianta crem sau negru pe care i-aș potrivi cu o rochie roșie din mătase.

Dar posibilitățile de alegere sunt multiple și vă sfătuiesc să intrați pe site-ul Pantofidefabrica.ro și să vedeți acolo toate opțiunile.

Dacă prima întâlnire a fost una formală, cu siguranță celelalte vor fi mai degajate, poate o plimbare în parc, la un film, poate o întâlnire pe terenul de sport, poate o fugă la mare sau la munte. Pentru fiecare tip de activitate veți avea nevoie de o  încălțăminte potrivită și de ce să vă faceți griji inutile, să pierdeți timp prin magazine, să vă epuizați fizic și să vă șocați de prețurile foarte mari, când le puteți achiziționa pe toate online?

O femeie este puternică

Pantofidefabrica.ro este o soluție la îndemâna voastră, datorită raportului preț-calitate excelent și costurilor de transport zero la comenzi de peste 200 RON.

Fii antreprenor în țara ta! Un proiect pentru oameni puternici

În plus susțineți un business românesc, creat în 2019, ca urmare a proiectului “Fii antreprenor în ţara ta”. Proiectul a fost derulat de compania clujeană SIAB Development Cluj Napoca în parteneriat cu Asociația „Acasa” Zaragosa, Spania și și-a propus sa premieze cu câte 40 000 Euro pe fiecare dintre cei 25 de antreprenori români din diaspora câștigători. 

Mirela Ciripan, fondatoarea business-ului Pantofidefabrica.ro, ne-a dovedit că este o femeie puternică, s-a luptat cu alți 200 de competitori, înscriși cu proiecte foarte bune și a câștigat.

Vrea ca româncele să se simtă la fel de puternice ca și ea, să fie la fel de încrezătoare în șansele proprii și știe că încălțămintea este un atu în acest sens.

Pantofii pe care ea îi aduce în România sunt de origine spaniolă, pantofi din piele naturală de cea mai bună calitate, cu un design atractiv și extrem de confortabili. Găsiți branduri renumite din Spania atât pentru voi, cât și pentru cei dragi din familie – soț,  copii și chiar încălțăminte medicală pentru părinți sau bunici.

O femeie este puternică când reușește ceea ce își propune și îi vede pe cei dragi zâmbind.

Voi cum sunteți dragelor?

2 Comments

  1. Otilia Dima8 august 2019

    Papucii si parfumurile sunt slabiciunea mea. Imi plac mult cei sport. Nu stiam de acest site. Interesant si multumesc pt recomandare si informatii.,

    Răspunde
  2. Izabella Stefania Stoica13 august 2019

    Ai mare dreptate! M-am incaltat o data cu niste pantofi care m-au „batut” si m-am simtit oribil toata ziua si ziua urmatoare. 🙁

    Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: