De ce îmi e milă de tine mana tânăr cu mana copil

De ce îmi e milă de tine? Scurt răvaș de la 45+

Citești in: 2 minute

Everestul e o iluzie

De ce îmi e milă de tine? Pentru că și tu ai fost ca mine! Pentru că ți-ai adunat visele în rucsac și planurile în cap și ai plecat sa cucerești Everestul.

De ce îmi e milă de tine? Pentru ca nu Everestul avea sa fie ținta ta, ci propria-ti supraviețuire. Gândeai ca vei schimba lumea, vei reinventa roata, te vei pune la bătaie pentru îndeplinirea unor vise mărețe.

Puterea e mai mare ca Everest

Când colo ce sa vezi? Ai dat de „mucegaiuri și noroi”, ai învățat ce sunt „jocurile de putere”, ca nu e de ajuns sa fii și sa vrei.

Ai învățat din mers ca trebuie sa pleci capul, sa spui da când simțeai ca „nu” e răspunsul corect, sa zâmbești cu viclenie și sa te dai de partea celui puternic.

De de mi-e milă de tine? Pentru ca ți-ai pierdut visele pe drum, te crezi stăpân când de fapt ești doar un pion într-un mare Babilon. Ai devenit stăpân, aceasta e o iluzie, când alții îți gândesc timpul, ți-l normeaza, îți programează fiecare secunda din agenda.

De ce îmi e milă de tine? Pentru ca alții ți-au pus stăpânire și pe corpul și mintea ta. Mănânci pe fuga, dormi pe fugă și mintea ți-e infern, cu stres și multa toxicitate în el.

Vezi „target” dimineața, planuri după amiaza și „consecințe” seara, ești ghidat de o telecomanda invizibila și nu mai știi sa te oprești.

La 45+ ești outsider?

Ai ajuns șef, limba ta numai „performanță” mănâncă și ăștia trecuți de 45 sunt outsideri, depășiți. Te descotorosesti de ei ca de un mar stricat și cauți prospețime, ambiții, oameni care vor sa cucerească Everestul. Asa ca tine! Cel de odinioară, căci cel de acum e prea blazat.

De ce îmi e milă de tine ? Ca va veni și vremea ta si sa ți se întindă o mana te vei ruga. Aceiași tineri la costum, zâmbind frumos îți vor arata și ție ușa.

Nu mai avem nevoie de serviciile dvs, nu mai corespundeti cu obiectivele și viziunea companiei. Tehnologia nu e punctul dvs forte și experienta e chiar obstacol. Era bună la început, la 20 și cam deranjanta la 40.”

De aceea, azi cât ești încă tânăr și n ai ajuns încă la putere îți întind aceasta scrisoare. E un testament în care am făcut succesiunea.

Nu a averii mele, ci a carierei tale. Vei ajunge sus în vârf și de acolo sa privești cu umilință, respect și bun simt la toți cei care ti-au întins o mana de ajutor. Pe cei de 45+ nu ii evita, ci folosește experienta. Combina anii mulți și înțelepți cu energia și entuziasmul și creează echilibru. Fii un facilitator și creează experiențe, nu doar schimba fețe – fețe. E simplu sa cauți oameni, dar magia e sa ii păstrezi!

Nu ma face să-mi fie milă, inspiră-mi demnitate și câștigă-mi respectul !

Scrisoare de la 45+ pentru tineri

Poza de aici

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: