Vă mulțumesc pentru răbdare! Superblog s-a încheiat!

Citești in: 2 minute

Va mulțumesc pentru răbdare și interes!

Dragii mei, vă mulțumesc vouă, cititorilor mei de HR, ca ati avut răbdarea de a citi articolele mele din competiția Superblog, ca nu m-ați părăsit când ați remarcat ca nu mai știu altceva a scrie decât Superblog.

Va mulțumesc vouă, Superbloggerilor, ca m-ați ambiționat sa devin mai buna cu fiecare articol scris și ma bucur ca am descoperit noi oameni faini, de la care sa invat nu doar blogging, ci și lecții de viata.

Va mulțumesc vouă, Organizatorilor, ca ati avut răbdare sa răspundeți tuturor nelămuririlor mele, tuturor temerilor ca nu s au publicat articolele și tot asa.

Va mulțumesc vouă, Susținătorilor de pe margine, prieteni si nu numai, ca m-ați încurajat sa continui chiar si când notele au fost slăbuțe sau chiar dezastruoase, chiar și când eram prea obosita !

Va mulțumesc vouă, celor care formați Nucleul vieții mele pentru ca m-ați suportat sa nu va bag în seama, sa nu aud ce ziceți, sa nu pun nevoile voastre pe primul loc asa cum trebuia.

Am câteva nelămuriri legate de anumite note pe care le-am primit, am câteva regrete, dar numai cine nu a participat, nu a trăit focul competiției, nu le are!

Idei de luat în vacanță până la următorul Superblog

Dar mai presus de toate, am învățat și la ediția asta câteva lucruri:

 1. Ca munca compensează talentul. Eu nu am scris articolele cât ai zice peste, la unele am muncit și câte 12 ore non stop, dar scrisul, ca și viata e 99% transpirație, munca și 1% noroc sau talent;
 2. Ca exista sponsori cu criterii diferite – unii vor SEO, alții vor idei originale. Important e sa le combini fericit pe amândouă și aici mi-a dat mai multe detalii îndrăznesc sa spun, chiar viitoarea câștigătoare, Mădălina, cu al ei blog În căsuța Oliviei
 3. Ca cel mai important e fair play-ul. As fi ipocrita sa nu recunosc ca m-am ofticat la câteva probe, ca la unele aveam alta părere despre câștigători, dar fair play ul este cel mai important. Nu e vina persoanei care a scris, cu atât mai mult ca a făcut acest efort și a dat tot ce avea mai bun, pentru un premiu sau altul. Singurul lucru pe care îl pot face este sa fiu fair play si sa o felicit sincer.
 4. Subiectivismul este legat de blogging prin cordon ombilical. Oricât de mult ne doare sa recunoaștem, un articol, un cuvânt este interpretat diferit de doi oameni, pentru ca au oglinzi, experiente de viata, nivele de cunoaștere diferite. Important e sa putem, cu tot subiectivismul, sa învățăm din articolul declarat câștigător, sa „furam” idei pentru propria perfecționare.
 5. Sa verific sursele! În competiția Superblog, un rol important îl are documentarea. Acum, dacă deschid un articol pe internet, întâi dau scroll la sursa, ca să știu dacă e de „încredere” si chiar verific profilul pe Linkedin, acolo unde am dubii.

Eu la ce proba mai scriu?

Am stabilit câteva legături de prietenie, am consolidat altele, am câștigat câteva premii despre care voi mai detalia într-un articol separat (mai ales ca jurizarea nu s-a încheiat încă). In final Superblog s-a încheiat, făcându-mă sa ma intreb: Eu mâine la ce proba mai scriu?

Probabil ca la proba viata, o dau continuu- uneori o trec cu 100, alteori rămân corigenta, dar mereu cu același farmec!

Oana,

Bloggerita ambițioasă, Recruiterul neobișnuit, îndrăgostită de muzica și fana pizza.

15 Comments

 1. MariSiMici17 aprilie 2019

  Cele mai frumoase lucruri din SuperBlog sunt prieteniile care se leaga! Ma bucur ca am putut fi parte din aceasta experienta si ma bucur ca te am intalnit!

  Răspunde
  1. oanahrp17 aprilie 2019

   Da Ioana! Si vom păstra legătura 🙂

   Răspunde
 2. Illusion17 aprilie 2019

  Una peste alta, SuperBlog-ul din primăvara asta chiar a fost frumos! Și cum a spus și Ioana, SuperBlog-ul trece prieteniile rămân!

  Răspunde
  1. oanahrp17 aprilie 2019

   Da Diana, ma bucur ca ne-am descoperit 🙂

   Răspunde
 3. delasexladragoste17 aprilie 2019

  As vrea sa am un om ca tine mai proape de mine 🙁

  Răspunde
  1. oanahrp17 aprilie 2019

   Sunt la un click distanta 🙂 poți sa ma întrebi orice, te ajut cu drag în măsura în care pot și stiu

   Răspunde
   1. delasexladragoste17 aprilie 2019

    Multumesc

    Răspunde
 4. Roxana Trandafir17 aprilie 2019

  Toate aceste constatari te-au facut mai puternica, asa cum pe noi toti ne-au facut mai puternici si mai constienti ca putem sa facem un lucru bun pana la capat.
  Ma bucur ca te-am gasit.

  Răspunde
  1. oanahrp17 aprilie 2019

   Mulțumesc Roxana, și eu ma bucur 🙂

   Răspunde
 5. Diana17 aprilie 2019

  Ai subliniat foarte bine anumite aspecte. Te felicit și într-adevăr, nu doar arunci câteva cuvinte pe pagină și gata articolul..e ca o rețetă, trebuie să găsești proporția ingredientelor. Succes! 😊👏

  Răspunde
  1. oanahrp17 aprilie 2019

   Mulțumesc Diana

   Răspunde
 6. Poteci de dor17 aprilie 2019

  Eu vă admir pe toţi cei care participaţi şi vă felicit pe toţi. Mie mi se pare că e o muncă frumoasă dar şi grea aşa că toţi aţi merita o mică recompensă. Dar prieteniile, aşa cum ai spus, sunt poate mai importante decât orice premiu.

  Răspunde
  1. oanahrp17 aprilie 2019

   Da și e foarte faina senzația sa descoperi dincolo de cuvinte pe cineva cu interese similare ție, care are uneori aceleași concepții despre viata sau din contra e foarte diferit și te ajuta sa vezi lucrurile din alt punct de vedere

   Răspunde
   1. Poteci de dor17 aprilie 2019

    Oh, da! E minunat sentimentul ăsta. Tocmai de asta cred că merită din plin!

    Răspunde
 7. […] promiteam într-un articol anterior că vă povestesc despre experiența mea cu competiția Superblog Spring 2019, ce am mai câștigat […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: