La plimbare în Brașov datorită Travelminit

Citești in: 2 minute

In perioada 5-7 iunie am fost la plimbare în Brașov datorita Travelminit. Mai exact, am câștigat la competiția de scris SuperBlog, cu acest articol, un sejur de doua nopți la pensiunea La Maisonette din Brașov.

Sponsorul se numește Travelminit și are toate șansele sa ajungă o platforma de booking foarte cunoscuta, chiar nr 1 pe România pentru ca sistemul de cazare e simplu, online, preturile sunt cele mai mici, ai contact direct cu proprietarii și au locații diversificate, cu pachete promoționale chiar și pentru festivaluri faine gen Untold sau Neversea.

La plimbare în Brașov și cazare prin intermediul Travelminit 

Mi-a plăcut foarte mult la pensiunea La Maisonette – am primit un apartament superb exact în centrul orașului, în Piata Sfatului. 

Atât faptul ca este situata central, cât și micul dejun diversificat, oferit la restaurantul Gustări, situat la câțiva pași de pensiune m-au convins ca, data viitoare când revin în Brașov, sa ma cazez tot aici. 

Este ideal pentru un cuplu, pentru o familie sau chiar și pentru doua familii, întrucât ușa despărțitoare între camere asigura intimitatea necesara, plus ca ambele dispun de televizor, ca alternativa pentru o seara ploioasa, în care nu aveți chef sa ieșiți. Veți fi plăcut impresionați și de pereții înalți, feroneria de calitate de la baie, mobilierul de conac boieresc, combinația de vintage cu elemente moderne. 

La plimbare în Brașov poți admira străduțe înguste, cu istoria înscrisă pe mici plăcute, poți alerga și admira priveliștea de sus de pe Tampa sau poți vizita Biserica Neagră, impunătoare și asculta vestitele concerte de orga. 

La plimbare în Brașov am avut ocazia sa ajung și la gradina zoologica. Este foarte bine întreținută, spre deosebire de cea din București și animalele se simt excelent, chiar și cămilele sau ursii care se dădeau pe tobogan. 

Singurul aspect deloc de neglijat este cel al parcării, unde te poți învârti chiar și o ora pana găsești sa parchezi, chiar si cu plata! 

Deci dacă va gândiți sa dați o fuga pana la Brașov, luați în calcul și pensiunea La Maisonette sau folosiți-vă tichetele de vacanta și rezervați locația dorita prin Travelminit! Va las și câteva poze sa va faceți o idee! 

Weekend fain! 

 

1 Comment

  1. elvira23 iunie 2019

    Pot să confirm că e o locație bună. Am stat aici cu ceva ani în urmă. Și de câte ori văd numele pensiunii, salivez amintindu-mi de kurtoșii din Piața Sfatului 😊

    Răspunde

Lasă un răspuns

Scroll to top
%d blogeri au apreciat: